Simit; bizim kültürümüzün çok önemli bir parçası.Hem zengin sofralarını şenlendirir,hem fakirin karnını doyurur.Bir sürü anlatımı vardır .En güzeli de boğaza karşı simit _çay tanımlamasıdır.Tok olsam dahi taze bir simit yemekten kimse alıkoyamaz beni...Benim gibi yapan çok insan vardır.Hepimiz evimizde, bayat ekmekleri değerlendirmek için peynirli veya karışık malzemeli fırında ekmekler yaparız.Simitin her türlüsünü yerim diyenler,bir de fırında peynirli yapın derim...
Etiketler:
APARATİFLER,
KAHVALTILIKLAR,
NEW,
ORTADAKARİŞİK SİMİT PİZZA NASIL YAPILIR,
SİMİT PİZZA,
YEMEKTARİFLERİM
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Kategorilerimiz
ANA YEMEKLER
(50)
APERATİFLER
(12)
BALIK YEMEKLERİ
(2)
BÖREKLER
(20)
ÇİKOLATALI TATLILAR
(6)
ÇORBALAR
(11)
ÇÖREKLER
(1)
ET YEMEKLERİ
(25)
GEZİP GÖRDÜKLERİM
(1)
HAMURİŞLERİ
(35)
İÇECEKLER
(8)
KAHVALTI SOFRALARI
(8)
KAHVALTILIKLAR
(22)
KEK-PASTALAR
(49)
KEKLER
(27)
KOLAY TARİFLER
(15)
KURABİYELER
(32)
MAKARNA
(3)
MEYVELİ TATLILAR
(5)
NEW
(300)
PASTALAR
(12)
PİLAV- MAKARNA
(10)
PİLAVLAR
(6)
POĞAÇALAR
(18)
PRATİK BİLGİLER
(3)
PRATİK TARİFLER
(8)
REÇELLER
(6)
SALATALAR
(18)
SEBZE YEMEKLERİ
(12)
SOFRA DÜZENİ
(10)
SÜTLÜ TATLILAR
(9)
ŞERBETLİ TATLILAR
(8)
TARTLAR
(3)
TATLI KURABİYELER
(22)
TATLILAR
(23)
TAVUK YEMEKLERİ
(8)
TUZLU KURABİYELER
(5)
YEMEKTARİFLERİM
(142)
ZEYTİNYAĞLI YEMEKLER
(8)
0 yorum:
Yorum Gönder