TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ NASIL YAPILIR



Merhabalarr;

   Çay demleninceye kadar hazır olacak bir börek tarifi ister misiniz?Hem de tava da...hem de su böreği lezzetinde...hem de pratik...İlginizi çekti değil mi? İnanın tek yufka ile bir orta boy tava börek oldu.Tabii ki siz ölçüleri çoğaltabilirsiniz.

   Su böreği dedim ya.Gerçekten su ile yapılıyor.Sizi şaşırtmasın ama ,böreği sardıktan sonra üzerine su dökülüyor.Yok yok merak etmeyin hamur olmuyor.Aksine su böreğine yakın bir tat çıkıyor otaya.Üstelik çok çok pratik ve çabuk...



TAVADA SU BÖREĞİ






MALZEMELER
  • 125 gram tereyağ 
  • 2 adet yufka
  • 1 yumurta
  • İstenilen peynir 
  • Maydanoz
  • tavayı yağlamak için 2 tatlı kaşığı tereyağ veya sıvı yağ



































NOT:Tarifin yapılışını resme tıklayarak YOUTUBE kanalımdan ayrıntılı bir şekilde izleyebilirsiniz.Ayrıca kanalıma ücretsiz abone olabilirsiniz.

























0 yorum:

Yorum Gönder

 

E_mail İLE ÜYE OLUP TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.Emailinize gelenonay mailindeki linki tıklayıp uyeliğinizi

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Google+

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe