Sevgili hanımlar;yemeklerimizin daha lezzetli olmasını hepimiz isteriz öyle değil mi?yemekler konusunda övgüler almak,güzel eleştiriler duymak, bütün yorgunluğumuzu alır götürür.
Bunun için yapmamız gereken tek şey,güzel tavuk ve et suları çıkartıp onları pilavlarda,çorbalarda kullanmak.
Tabii biliyorum;her seferinde bu işlerle uğraşmak zor.O yüzden bir kere yapıp ,uzun süre derin dondurucuda saklayabilirsiniz.Ve yemeklerinizi tatlandırabilirsiniz.
Benim dolabımda yıllardır bulunur.Asla ,tavuk suyu olmadan pilav ve çorba yapmam.
Hem tavuk suyu çıkarılmasını ,hem saklanmasını anlatacağım.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Kategorilerimiz
ANA YEMEKLER
(50)
APERATİFLER
(12)
BALIK YEMEKLERİ
(2)
BÖREKLER
(20)
ÇİKOLATALI TATLILAR
(6)
ÇORBALAR
(11)
ÇÖREKLER
(1)
ET YEMEKLERİ
(25)
GEZİP GÖRDÜKLERİM
(1)
HAMURİŞLERİ
(35)
İÇECEKLER
(8)
KAHVALTI SOFRALARI
(8)
KAHVALTILIKLAR
(22)
KEK-PASTALAR
(49)
KEKLER
(27)
KOLAY TARİFLER
(15)
KURABİYELER
(32)
MAKARNA
(3)
MEYVELİ TATLILAR
(5)
NEW
(300)
PASTALAR
(12)
PİLAV- MAKARNA
(10)
PİLAVLAR
(6)
POĞAÇALAR
(18)
PRATİK BİLGİLER
(3)
PRATİK TARİFLER
(8)
REÇELLER
(6)
SALATALAR
(18)
SEBZE YEMEKLERİ
(12)
SOFRA DÜZENİ
(10)
SÜTLÜ TATLILAR
(9)
ŞERBETLİ TATLILAR
(8)
TARTLAR
(3)
TATLI KURABİYELER
(22)
TATLILAR
(23)
TAVUK YEMEKLERİ
(8)
TUZLU KURABİYELER
(5)
YEMEKTARİFLERİM
(142)
ZEYTİNYAĞLI YEMEKLER
(8)
0 yorum:
Yorum Gönder