WATERGARDEN ATAŞEHİR VE KAŞIBEYAZ RESTORAN ETKİNLİĞİ


Merhaba;
   WATERGARDEN İSTANBUL "
YEME İÇME VE EĞLENCE ANLAYIŞINA YENİ BİR SOLUK GETİRİYOR
30 Eylül'de kapılarını açan ,sıra dışı konsepti ile dünyada ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul ,yeme -içme-eğlence anlayışına farklı bir soluk getiriyor.
WATERGARDEN ATAŞEHİR VE KAŞIBEYAZ ETKİNLİĞİ





Watergarden İstanbul "Hayata Yepyeni Bir Tat" sloganı ve sıradışı konsepti ile yeme-içme-eğlence merkezi olarak bir ilke imza atıyor.
Dünyada ve Türkiye'de ilkleri içinde barındıran Watergarden İstanbul'un kalbi niteliğindeki show havuzu
çevresinde;farklı damaklara hitap eden restoranlar ,rengarenk çocuk alanları,heyecan ve adrenalin dolu macera parkı,sağlıklı yaşamın bir parçası olan taze pazar ,sokak lezzetleri ile öne çıkan nostalji sokağı,sinema,tiyatro,ve konser alanları ile spor severlere özel spor merkezi yer alıyor
Gecesi başka güzel,gündüz başka keyifli olan Watergarden İstanbul ,sizlere her anın tadını doyasıya çıkartabileceğiniz bir yaşam sunuyor.Gündüz çocuklarınızla birlikte restoranların ,eğlenceli oyun alanlarının ve macera parkının tadını çıkartırken,geceleri de Watergarden İstanbul'unözel renk cümbüşüyle şenlenen atmosferinde birbirinden farklı etkinliklere katılmanız mümkün.

KAŞIBEYAZ RESTORANT



Watergarden İstanbul ,Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerini sunan restoranları,dayanılmaz tatları keyifli bir atmosferle buluşturan bistro ve kafeleriyle İstanbul'un yeni yeme içme ve eğlence merkezi oluyor.









En gelişmiş su ,ateş ,müzik,lazer ve ışık gösterileri ile show havuzu,eğlence severleri farklı bir deneyime davet ediyor.






Şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran"Nostalji Sokağı"Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların yer aldığı restoranlar ile ziyaretçilerine nostalji dolu anlar yaşatıyor



Haftanın yedi günü açık olan "Taze Pazar ",damak tadının yanı sıra sağlığına özen gösteren ziyaretçiler için de alternatif oluyor.
10 salonlu "sinema kompleksi",yerli ve yabancı sanatçıların ,grupların,orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4 bin kişilik etkinlik alanı,tiyatro salonu ile özellikle hafta sonu çocukların vazgeçilmez adresi olan çocuk oyun alanı da Watergarden İstanbul 'un farklılığını ortaya koyan detaylar arasında..
Haftanın her günü 10.00-22-00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Watergarden İstanbul ,büyüklere bir nefes,gençlere heyecan,küçüklere eğlence ,yerli ve yabancı misafirler için Ataşehir'in kalbinde vazgeçilmez bir buluşma noktası...
Ayrıntılı Bilgi İçin;www.watergarden.com.tr


Watergarden İstanbul Hakkında
Watergarden İstanbul'un kalbi konumundaki 5 bin metrekare üzerine show havuzu,dünyada ve Türkiye 'de ilkleri içinde barındıran bir yaşam merkezinin içinde yer alan "en büyük ve en gelişmiş "show havuzu"niteliğini taşıyor.Bu show havuzu ;su,müzik,ateş,lazer,ışık ve eşsiz koreografi eşliğinde etkileyici şovlar ziyaretçilerle buluşuyor.




15 bin metrekarelik Şehir Parkı
Watergarden İstanbul 'da ayrıca içinde macera parkı,skate park,atlı karınca,dönme dolap,trombolin ,tren bulunan,çok çeşitli bitkinin ve ağaçların yer aldığı ,15 bin metrekarelik Şehir Parkı mevcut.Yemyeşil bir alan olarak konumlanan ve açık alanların yarısını kaplayacak olan park,bitki çeşitliliğiyle bölgenin oksijen deposu olmaya aday...



Yeme-İçme ve Eğlence Merkezi
Yeme -içme ve eğlence merkezi olarak konumlanan Watergarden İstanbul 'da Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler ,Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul'daki
adresleri yer alacak.Her biri muhteşem show havuzunun etrafında konumlandırılmış restoranlar,cafeler,bistrolar ve foodcourt 'ta suyun ferahlığı ve görkemiyle her yemek eşsiz bir ziyafete dönüşüyor.




Taze Pazar
Dünyada sağlıklı yaşam trendinin hızla artması,doğal ürünlere gösterilen talebin çoğalmasından yola çıkılarak planlanan Taze Pazar 'da ,haftanın yedi günü açık kalıyor.Taptaze ,yöresel lezzetlerin yer aldığı Taze Pazar ;domatesin tadını,salatalığın gerçek kokusunu unutanlar için yepyeni bir adres oluyor.



Eğlencenin Yeni Adresi
Eşsiz bir Lokasyon olan ve İstanbul'un en modern ve yüksek nüfuslu semti Ataşehir 'de Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yer alan Watergarden İstanbul ,İstanbul'luya yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir deneyim sunuyor.
Ayrıca bir çok Türk ve dünyaca ünlü markaların mağazaları da Watergarden İstanbul 'da hizmetinizde olacak.



3 yorum:

  1. henüz gidip göremedim ama ilk fırsatta ziyaret edeceğim tabi..

    YanıtlaSil
  2. 29 ekimde Water Garden Avm'deydik..Henüz tam kapasite değil,açılmamış bir çok mağaza var.Havuzdaki su,ışık ve ateş gösterileri harika....Kaşıbeyaz havuzun çevresinde açık olan sayılı mekanlardan biriydi....
    Sizi + ekledim.
    Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler....

    YanıtlaSil

 

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe