FAİRY 10.GELENEKSEL YEMEK ŞENLİĞİ


Merhaba;
 
    Keyifli bir etkinlikten geriye kalanları yine sizlerle paylaşmak istiyorum.Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Marmara Form AVM de halka açık 10.Geleneksel Fairy Yemek Şenliği düzenledi.Fairy Marka Elçisi Berna Laçin ev sahipliğinde gerçekleşen şenliğe biz de blogger arkadaşlarımla davetliydik.



FAİRY 10.GELENEKSEL YEMEK ŞENLİĞİ


     Şenlik öncesinde, Big Chef Restaurant ta   bol sohbetli ve neşeli bir öğle yemeği yedik.Fairy hakkında bilgiler aldık.Bu günü resimlerde hatırlamak için ,arkadaşlarımızla ve Berna Laçin ile bol bol resim çekindik.





   Öğle yemeği menümüz gayet güzeldi.Önce çok şık tabaklarda,karışık  ordövrlerin tadına baktık.Ben ana yemek olarak bonfile dilimleri istedim.Yanında güzel kızarmış patates ve yeşillikle geldi.Taze  bir mevsim salatası eşliğinde ana yemeğimiz bitirdik.










 
  Daha sonra kocaman bir bardak limonata ile mekanın bütün tatlılarının tadına baktık.









     Yemekten sonra Fairy Marka Elçisi Berna Laçin ile birlikte Avm nin açık otoparkına geçtik.
 Bu yıl 10.su yapılan ,Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde hep birlikte eğlenceli saatler geçirdik.Binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtıldı.





    Ayrıca FAİRY  , şenlikte dağıtılan her tabakla, katılan kişi sayısı kadar ,binlerce tabak yemek ,TÜRKİYE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR VAKFI nın (Koruncuk) beslenme giderlerine destek sağlandı ve Ramazan ayı boyunca sağlanmaya devam edecek..Oyuncu Pelin Karahan 'da kampanyaya destek vermek ve katkıda bulunmak için şenliğe  geldi.



    Fariy Marka Elçisi Berna Laçin ve Fairy Yemek Danışmanı Gülhan Kara’nın katıldığı  ‘10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde, Çarkıfelek ve tabak oyunlarına katılan birçok kişi sürpriz hediyeler kazandı.Bizler de bu yarışmalarla eğlenceli vakit geçirdik.






   Fairy’nin yine  imkansızı başardığı yemek şenliğinde, aynı miktarda Fairy sıvı deterjanın en çok satan bidon deterjana göre 2.5 kat daha fazla bulaşık yıkadığı, Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsüllerinin sudan geçirmeden tek yıkamada temizlendiği,tüm davetlilerle birlikte ,İNANMAYAN GELSİN (#inanmayangelsin ) sloganıyla  kanıtlandı.


























0 yorum:

Yorum Gönder

 

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe