Nasılsınız sevgili dostlar.İnşaallah iyisinizdir.Kış mevsimindeyiz ve hava İstanbul'da bile geçmiş yıllara göre çok soğuk.Kendinize iyi bakın :)Hastalıklara karşı direnç sağlamanın bir yolu da yiyeceklerden geçiyor.Ben diyorum ki; eskiler ne yemişse aynısı yiyelim ve onların yaptığı yapalım.Tabii doğalını bulabilirsek:(Kuru fasülye, pilav ve turşu bizim en geleneksel yemeğimiz .Büyüklerimiz ağzının tadını biliyorlarmış:)Sevmeyen çocuklarınız varsa ,bir şekilde yedirin....Hem çok faydalı,hem çok lezzetli ,hem yapılışı kolay.Kuru yemeden kışı bitirmeyelim...
PASTIRMALI VE SUCUKLU KURU FASÜLYE
MALZEMELER
YAPILIŞI
BENZER TARİFLER :
|
0 yorum:
Yorum Gönder