CORN FLAKESLİ TAVUK NASIL YAPILIR

Merhabalar ;
    Epeydir bloğumu ihmal ettim.Kusur bakmayın.Misafirlerim vardı.Ben ufak birAlaçatı kaçamağı yaptım:) ve doğal olarak oralara bayıldım.Ülkemizin her köşesi cennetten bir köşe.
    Bu arada gitmeden önce ,instagramda paylaştığım güzel bir tavuk tarifim vardı.Onu sizinle paylaşamamıştım. Şimdi onun tarifini vermek istiyorum.Süper bir lezzet. Hem de çok pratik.        Özellikle misafirlerinize ikram edin. Çünkü emin olun bayılacaklar.

CORN FLAKESLİ ( MISIR GEVREKLİ ) TAVUK 



MALZEMELER





YAPILIŞI



  •   İnceltilmiş tavuk butları,geniş bir kasenin içine konur.
  •   Üzerine krema eklenip tavukların her tarafına bulanır.
  •   Bir gece buzdolabında bekletilir.
  •   Tavuk butlarının ortasına kaşar bir dilim kaşar peyniri ve aynı büyüklükte çarliston biber konur.
  •   Rulo şeklinde sarılır. Kürdanla tutturulur. Elde ufalamış mısır gevreğine bulanır.
  •  Isıya dayanıklı fırın kabına konur.
  • Üzerine  önce,fırın kağıdı sonra  alüminyum folyo kapatılıp, 50-60 dakika  200 derece ısıda pişirilir.
  •   KOLAY GELSİN.AFİYET OLSUN.BEREKETLİ OLSUN.
  



   

0 yorum:

Yorum Gönder

 

E_mail İLE ÜYE OLUP TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.Emailinize gelenonay mailindeki linki tıklayıp uyeliğinizi

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Google+

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe