BEŞ BICAK STEAKHOUSE


Merhaba;
 
   Geçtiğimiz günlerde sevgili arkadaşım Mehtap Özcan Beş Bıçak SteakHouse restarontta  mükemmel bir tadım organize etmiş.Samimi bir blogger grubu ile ateşli gösteriler eşliğinde tadım yaptık.Ama tadıma geçmeden önce biraz restorant hakkında bilgi vereyim.

BEŞ BIÇAK STEAKHOUSE










    İstanbul Beylikdüzün 'de yeni açılan bir steak restorant.Mekana girer girmez ilk dikkati çeken Beş Bıçak Steak House' un mimar elinden çıkmış dekoru oluyor.Başınızı kaldırıp tavana baktığınızda da ahşaptan yapılmış çok hoş bir boğa başı ile karşılaşıyorsunuz.Kızımın mimarlık öğrenci olması nedeniyle,benim daha çok ilgilenmem normal diye düşünüp hemen resmini çekip kızıma gönderdim.
   2 kısımdan oluşan mekan ferah ve ayrıca bahçe kısmı da bulunuyor.Tabii çocuklar unutulmamış.Onlar için de oyun odaları yapılmış.
   Ulaşım Anadolu yakasında oturanlara biraz uzak gibi görünse de metrobüsten,Beylikdüzü cumhuriyet durağında indiğinizde ,yürüme mesafesi 5 dakika.Eğer araba ile giderseniz,ücretsiz otopark hizmetini kullanabilirsiniz.




    Gelelim etlere...Balıkesir'den özel olarak getirilen etler hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ,kendi doğal sürecinde marine edilerek pişiriliyor.Az pişmiş,orta ve çok pişmiş seçenekleri ile etlerinizi seçebilirsiniz.Kendi yaptıkları ekmekleri ,sucuk ve sosisleri mutlaka tatmalısınız.Her ne kadar ben salam ve sucuk sevmesem de yine de tadına baktım.Lezzetliydi.




     Önce masaya gelen o güzel ekmekler ve zeytinle neredeyse karnımızı doyuracaktık ki ....Ateşli showlar ve etlerin cızırtılı kokusunu duyunca ,etlere midemizde yer ayırdık.
     Eğer küçük çocuklarınız et yiyemiyorsa ,mini burgerler ve patates kızartması onlara hitap ediyor.Onun yanı sıra mantar soslu ,peynirli güveçler ve lokum et severlerin damaklarını şenlendirecek nitelikte..






 Tabii tatlısız olmaz  değil mi?Bol fıstıklı katmer ve üzerine eklenen dondurma ile de güzellik katmerleniyor.





  Beş Bıçak Steakhouse 'un hayvan sever bir mekan olmasını, yazmadan geçmemek lazım..Mutfakta hiç bir şey ziyan olmuyor.Artan yemekler ,hayvan dostlarımızı sevindiriyor.



   Mimar elinden çıkmış düzenlemesi,çalışanların hızı ve güleryüzü.Etlerin lezzeti ile bence mekanı keşfetmeniz için yeterli.Emeği geçenlere çok teşekkürler.

— Beş Bıçak Steak House'de.




ADRES:Beş Bıçak Steakhouse-Kasap
             Barbaros Hayrettin Paşa mh.
             Nazım Hikmet Blv. no :84-B/177
             Beylikdüzü İstanbul


4 yorum:

  1. steak deyince akan sular duruyor bende :-))

    YanıtlaSil
  2. Her şey harika görünüyor.Yeri bana çok uzak ama yolum düşerse aklımda olacak ♥

    YanıtlaSil
  3. Hacercim;
    Öncelikle memnun kalmana çok sevindik..
    Tekrardan geldiğin için çok teşekkür ederim.
    Ayaklarına sağlık :)

    YanıtlaSil

 

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe