RUMELİ ÇİKOLATACISI MEKAN TANITIMI






Merhabaa;

 Sizler için mekan önerilerine devam ediyorum sevgili yemek dostları.İnstagramdan tanışıp sevdiğim sevgili Beyza Çevik'in davetiyle sabah erken saatlerde blogger arkadaşlarımla mekana ulaştık.Tabii girer girmez bizi hoş bir ortam  karşıladı.Çok özenli döşenmiş bu şık mekanda ,girdiğimiz an , hem kokusu hem  görüntüsü hem de tadı ile bizim başımızı döndüren başka bir şey vardı ki...Onlar da çeşit çeşit renk renk çikolatalar...Butik olarak hazırlanan çikolataları yemelere doyamadık.



RUMELİ ÇİKOLATACASI













Rumeli Çikolatacısı  Türkiye'de yeni yeni yayılmaya başlayan butik çikolata mekanlarından bir tanesi.Kahvenizin yanına kendiniz seçeceğiniz enfes çikolatalarla kahve keyfinizi taçlandırabilirsiniz.Bu arada mekanın tatlıları da Le Cordon Bleu mezunu sevgili Sinem Önge'nin ellerinden çıkıyor.


























  Küçük ama keyifli ve samimi bir bahçesi de olan mekanın ayrıca kahvaltı menüsü de var.O da güzel bir seçenek.İster kahvaltıya ,isterseniz çikolataya yemeye gidin ama mutlaka bir fırsat yaratıp ziyaret edin.











Mekanın tam ortasında içinde gül suyu bulunan mermer havuz  ortama ferahlık ve serinlik bir yandan da hoş bir koku vermiş.























Adres:Tantavi mahallesi
Bosna bulvarı  no 2  Ümraniye /İstanbul
telefon:0216 329 10 11













0 yorum:

Yorum Gönder

 

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe